Tesla пуска втора партида от безжичните си зарядни за смартфони

И този път - на по-ниска цена

Tesla пуска втора партида от безжичните си зарядни за смартфони

Снимка: Tesla

1716 ~ 1 мин. четене
След като само за ден разпродаде първите произведени безжични зарядни за смартфони, Tesla пуска втора партида, и то на по-ниски цени.

В имейл до клиенти, които са закупили зарядно устройство от първата серия, компанията за електрическите автомобили обяви, че цената на зарядното устройство ще бъде намалена от $65 на $49, а всеки, който първоначално е купил устройство на старата цена, ще му бъде възстановена разликата автоматично, съобщава The Verge.

Tesla обаче не уточнява кога ще са налични новите зарядни устройства.

Портативното зарядно е с капацитет от 6000 милиамперчаса и поддържа 5V безжично зареждане и 7.5V кабелно зареждане, ако ви се налага да зареждате малко по-бързо. Това е последното допълнение към марковите безжични зарядни на Tesla, за които компанията казва, че са "със същите клетки, които се използват и в батериите на нашите автомобили".

Зарядното устройство е пореден пример за навлизането на компанията на пазара на лайфстайл продукти, включително дрехи, зарядни устройства за телефони, моделирани според пълните зарядни устройства за автомобили на Tesla, както и сърфове.
Подкрепи Economic.bg