Валентин Златев вече не е председател на Петролната асоциация

Живодар Терзиев ще заема поста му, реши Общото събрание

Валентин Златев вече не е председател на Петролната асоциация
2759 ~ 1 мин. четене
Автор: Александра Сотирова

Председателят на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) Валентин Златев напуска поста си, след като изтече целия му мандат. Това съобщиха от Асоциацията. На Общо събрание вчера, 27 март е избран нов председател на БПГА Живодар Терзиев, управител и съдружник в дружеството за търговия с петролни продукти „ЗАРА-Е” ООД.

Той работи в структурите на дружеството от 1996 г. Терзиев е доказан експерт в бранша, с дълбоки познания върху спецификите на българския пазар и експертиза в сферата на икономиката, съобщават от Асоциацията.

Пред Управителния съвет Терзиев потвърди ангажимента си да работи за утвърждаването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в сектора производство и търговия с течни горива.

Асоциацията твърдо ще следва мисията си за борба със сивия сектор и нелоялните практики, за установяване на чиста и прозрачна конкурентна среда, както и за равенство пред закона на всички участници на пазара, каза Терзиев след заседанието на Управителния съвет.

Членовете на БПГА напълно съзнават своята обществена отговорност и дълг към клиентите си, добави новият председател.Подкрепи Economic.bg