Велинград задмина Рим по цени за 14 февруари

Направихме анализ в сайтовете за групово пазаруване къде е по-изгодно да се насочите идната седмица

Велинград задмина Рим по цени за 14 февруари

Снимка: Pixabay

11406 ~ 1 мин. четене

Велинград – балканската СПА столица или Рим –вечният град, център на изкуството, поезията, музиката, литературата, образованието и културата. Ако се чудите кой от двата града да посетите за 14 февруари ще ви помогнем със сравнение на условията и цените.

Направихме анализ в сайтовете за групово пазаруване къде е по-изгодно да се насочите идната седмица. Резултатите – български градове и села отново изпреварват свтовноизвестни градове като Рим.

Даваме пример с офертите за 14 февруари във Велинград и Рим.

Промоционалната оферта в 5-звезден хотел във Велинград за 2 нощувки, закуски, вечери, и разбира се СПА услуги ще ви струва 275 лв. на човек. Подчертаваме че, в цената не влиза транспортът.

Сега тръгваме за Рим, със самолет за три нощувки и транспортът е включен в цената. Периодът на пътуване е 11-15.02.2018 г. и хотелът е 3-звезден, но това е Рим. Офертата е за 240 лв. на човек. Доплащат се трансфер от и до летището и хотела и музей и забележителности.

Друг пример, който сравнихме с италианския град, който често сравняват с музей е малкото българско градче Добринище. В него срещу 410 лв. двама души може да се настанят за 2 нощувки в 4-звезден хотел. Настаняването е в обикновен малък апартамент и включва две закуски и празнична вечеря, в цената обаче не влиза транспортът до там. 

Подкрепи Economic.bg