Виктор Фачев поема „Човешки ресурси“ в Kaufland

Опитът му включва управление на промяната, сливания и преструктуриране на бизнеса, бизнес консултиране

Виктор Фачев поема „Човешки ресурси“ в Kaufland
Виктор Фачев поема управлението на дирекция „Човешки ресурси“ на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД. На тази позиция той ще ръководи и развива стратегически ключовите за компанията процеси в сферата на човешкия капитал.

Виктор Фачев има 10-годишен професионален опит в управлението на човешките ресурси в сферата на бързооборотните стоки и фармацевтичната индустрия, както и в конкурентни браншове като IT и аутсорсинг. Преди да поеме поста в Kaufland България, той е мениджър „Човешки ресурси“ на Sanofi за Югоизточна и Централна Европа. Под негово ръководство компанията печели и наградата HR проект на годината в категория "Малки и средни предприятия" на Българска асоциация за управление на хора. Преди това е ръководил глобалните HR програми в HR хъба на Hewlett-Packard в София и Пало Алто.

Опитът на Фачев включва управление на промяната, сливания и преструктуриране на бизнеса, бизнес консултиране, работа с учебни заведения и развитие на стажантски програми.

Фачев завършва "Международен маркетинг и мениджмънт" в Lauder Business School - Vienna International College, Австрия, а преди това - Американския колеж в София. 
Коментари: 0