Започват първите продажби на огъващия се Samsung Galaxy Fold

Той вълнува, но едва ли ще предизвика голямо търсене

Започват първите продажби на огъващия се Samsung Galaxy Fold
1312 ~ 1 мин. четене
Два месеца, след като показа своя огъващ се смартфон Galaxy Fold, сега Samsung стартира и първите продажби на устройството. Американските телекоми вече започват да приемат предварителни поръчки за телефона, а на 26 април се очаква той да се появи и по рафтовете на магазините. 

Galaxy Fold е на пръв поглед 4.6-инчов телефон, който обаче при разгъване придобива размерите на таблет със 7.3-инчов екран. 

Най-привлечени от устройството ще са гейминг запалянковците или хората, които искат да виждат максимално много съдържание на екрана. Телефонът позволява да се изпълняват едновременно повече от едно приложение. Така човек може да гледа Netflix, да търси нещо в Google и да отговаря на съобщения, докато всяка от тези апликации е активна и видима.

„Създадохме ново измерение за вашия телефон и живот”, коментира говорител на Samsung по време на официалния дебют на Galaxy Fold през февруари, 

Смартфонът идва в черно, сребрист, зелено и синьо. Той има 4G версия и 5G, която обаче ще се продава само в Южна Корея засега. 

Анализаторите не очакват много голямо търсене на устройството, което е и един от ранните представители на новия сегмент. Вероятно е да се проявят различни бъгове и усложнения. Висока бариера е и цената му от близо 2 000 долара. 

Коментари: 0