Заземените самолети се превърнаха в луксозни ресторанти

Singapore Airlines предлага вечеря на борда на Airbus A380, който е паркиран на основното летище в града

Заземените самолети се превърнаха в луксозни ресторанти

Снимка: Unsplash

Много компании заети в сектор „Туризъм“ започнаха да променят бизнес стратегията си заради увеличаващите се разходи и нулевите приходи заради пандемията. Появиха се дори полети и круизи доникъде. Сега Singapore Airlines предлага вечеря на борда на Airbus A380, който е паркиран на основното летище в града.

Въпреки високата цена от $496 резервациите за първите две обявени дати са били на сто процента запълнени в рамките на половин час след обявяването на офертата. Затова авиокомпанията съобщи, че се планират нови две дати.

Вечерята може да бъде сервирана и в икономична класа, където цената за седалка е 39 долара. В цената е включена и филм, но самолетът няма да напусне земята, пише CNN.

Авиокомпанията предлага и доставка по домовете на храната, която предлага. Първоначално компанията обмисляше и тя да пусне полети доникъде, но в последствие се отказа от идеята си.

Singapore Airlines е силно засегната от пандемията Covid-19. Миналия месец авиокомпанията обяви, че ще уволни 4300 служители, или около 20% от работната си сила.

Коментари: 0