Жилищен парк Royal Garden със специални предложения за Великден

Инвеститорът организира Ден на отворените врати в събота, 13 април

Жилищен парк Royal Garden със специални предложения за Великден
2246 ~ 2 мин. четене

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden организира компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп". По повод предстоящите Великденски празници, всеки, който желае да се сдобие с нов дом, да инвестира в жилищен имот или да научи повече за предимствата и удобствата на комплекса, може да го направи утре, 13 април 2019 г., от 11:00 до 18:00 часа в търговския офис, който се намира в непосредствена близост до Royal Garden - между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в град Пловдив.

В рамките на инициативата ще бъдат представени свободните за продажба жилища и ще се предоставя информация за всички компоненти, свързани със строителството на  жилищния парк, който се очаква да бъде напълно завършен тази есен.

Royal Garden включва две Г-образни жилищни сгради, в които клиентите могат да открият изключително удобни и функционални апартаменти - един рядък за пазара на недвижимите имоти продукт. Помещенията са с прави форми - със светла височина 2,85м. и са подходящи за разнообразни интериорни решения.  В строителството са вложени висококачествени материали съобразени с последните тенденции, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и  хидроизолация, асансьори от висок клас и други.


Модерната архитектура и отличната локация превръщат Royal Garden в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в добра социална среда за себе си и своите семейства или търсят сигурна инвестиция в имот. Жилищният парк се намира в един от най-предпочитаните райони на град Пловдив – „Отдих и култура“, непосредствено до Mall Plovdiv и само на 10 минути пешеходно разстояние от Гребната база. Удобство добавят разположените в близост хипермаркети, детски градини, училища, спортни съоръжения и разнообразие от ресторанти.

Коментари: 0