Сидеров: Даваме подкрепа срещу гаранции и изисквания

Удовлетворен съм, че нашата твърда позиция беше оценена през времето, заяви лидерът на АТАКА

Подкрепа за някоя партия ще има само след гаранции, изисквания и разговори. Това каза лидерът на политическа партия АТАКА Волен Сидеров. "Ние ще поставим своите искания, но какво ще чуем тепърва предстои", добави той.

"Имам готовност да говорим за подкрепа. Ако някой поиска, съгласи се, поеме конкретен ангажимент, има решителност да направи необходимото за България, разбира се, че трябва да получи нашата подкрепа. Ако не прави обаче, получава нашата атака", категоричен е Сидеров.

Лидерът на АТАКА каза, че сред условията за участие на партията в коалиция са връщането на печелившите сектори, които са в чужди ръце, отнемането на лиценза на ЧЕЗ и вдигането на доходите.

"Удовлетворен съм, че нашата твърда позиция беше оценена през времето", заяви Сидеров. По думите му, изборният резултат показва, че хората знаят кой продължава да представлява национализма в България. "Ако не беше откъснатия вот, който се опитаха да направят, "Атака" щеше да бъде трета политическа сила и най-после ДПС да бъде отстранена от ролята на регулатор", каза Сидеров.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: атака | избори | Волен Сидеров

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини