Служебният премиер свиква Изборния борд

Ще бъдат представени информации от МС и МВР относно техническо-организационната подготовка на изборите и готовността за действие при форсмажорни обстоятелства

07:16 17.04.2013

Заседание на Гражданския борд към министър-председателя и министър на външните работи Марин Райков (Изборен борд) ще се проведе днес в Гранитна зала на Министерския съвет, съобщиха от правителствената информационна служба.

Целта на сформирането на Изборния борд е той да подпомогне премиера и служебното правителство в усилията и решимостта им да организират честни и прозрачни парламентарни избори. 

В рамките на заседанието се предвижда да бъдат представени информации от МС и МВР относно техническо-организационната подготовка на изборите и готовността за действие при форсмажорни обстоятелства. Във връзка с актуални въпроси от изборния процес и отразяването на предизборната кампания в медиите, за участие в заседанието са поканени представители на ЦИК, БНР, БНТ и СЕМ.

Предвижда се да бъде представена и позиция на Сдружение „Гражданско общество в действие“ във връзка с първото заседание на Гражданския борд, както и да се обсъдят конкретно отправени въпроси към членовете на Изборния борд.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: избори | Марин Райков | руски | Съвет на директорите

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини