Откриваме новите лица на българския бизнес

Предприемачеството е състояние на ума, а не основаване на фирма, казва Николай Георгиев, изпълнителен директор на Фондация „Каузи“

Откриваме новите лица на българския бизнес

Снимка: Стоян Йотов

~ 4 мин.
Ивайла Раденкова Ивайла Раденкова

За пета поредна година в София се проведе „Младежка предприемаческа борса“. Целта на събитието е да насърчи и подпомогне младите надежди в бизнеса. Чрез помощта на Фондация „Каузи“ младите могат да представят социалните си и бизнес проекти пред потенциални инвеститори, банки и организации. Според Николай Георгиев – изпълнителен директор „Каузи“, фондацията работи „на терен“ – в училището, в университета, в квартала.

Организацията развива своите програми за мотивация, обучения и консултации на начинаещи предприемачи и МСП за изграждане на предприемачески качества и активно участие в процесите на пазарната икономика.

За бъдещите планове на Фондация "Каузи" и развитието на българската предприемаческа среда, Economic.bg разговаря с Николай Георгиев, изпълнителен директор на "Каузи".


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads