BBC снима филм за Cacao Beach

Първите кадри, заснети от BBC са в нощта на July Morning

Автор: Божидара Иванова

Британският медиен гигант BBC снима документален филм за южния плаж в курорта Слънчев бряг, съобщи e-Burgas. Основният фокус на снимачният екип е фокусиран върху нощния живот на туристите в курорта. Екипът вече е заснел култови кадри, които ще рекламират Слънчев бряг като топ дестинация за забавления. Акцентът във видеото е културно-развлекателните събития на плаж Cacao Beach, нощните шоу програми и спортните прояви на ивицата.

Първите кадри, заснети от BBC са в нощта на July Morning, когато за посрещането на изгрева на първото юлско слънце, се събраха близо 4,5 хил.души. Основната причина за избора на британската медия да снима филма си в курорта е свързан с нашумелите изяви на световно известни диджеи, които гостуват всеки сезон на Cacao Beach.

Лентата посочва Южния плаж в Слънчев бряг като най-емблематичното място на българското Черноморие и любима зона за дискотечни купони и нощни клубове на британски, руски и български туристи. Перфектното управление, мениджмънт, високия туристически продукт, условията за отличен летен туризъм и развлекателните програми са сред причините за заснемане на лентата на BBC.

Коментари: 0