BMW пуска фейслифт версията на модела X3

Производителят предлага освежена визия и по-модерна техника .

448 ~ 1 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Германският автомобилен гигант BMW пуска фейслит – версия на малкия си SUV X3, пише авторитетното специализирано списание „Auto-Motor-Und-Sport България”.

През 2010 г. стартира второто поколение на BMW X3. През 2014 година SUV моделът ще претърпи дискретни визуални промени по екстериора, както и ревизиран интериор и нови двигатели.

Фино преработеното BMW X3 включва променени светлини, които по избор могат да бъдат изцяло с LED технология. Ретуширана е и радиаторната решетка в характерната двойна бъбрековидна форма. Новият дизайн на предните и задните брони е задължителен при един фейслифт, като при тази процедура BMW X3 е увеличил размера си с цели 3 см.

Друга модификация, която BMW X3 получава, са страничните мигачи, интегрирани в корпуса на външните огледала. Освежен е също така дизайнът на алуминиевите джанти, като едновременно с това цветовата палитра е допълнително обогатена.

Новото BMW X3 ще отпразнува премиерата си по време на автомобилното изложение в Женева. При търговците ще бъде през април, но цените все още не са обявени.

Подкрепи Economic.bg