ЧЕЗ и КСБ искат по-бърза реализация на инвестиционните проекти

Петър Докладал и инж. Светослав Глосов обсъдиха на работна среща възможностите за облекчаване на съгласувателните режими

Автор: Божидара Иванова

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал и председателят на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Светослав Глосов обсъдиха на работна среща възможностите за облекчаване на съгласувателните режими с цел съкращаване на сроковете при реализацията на инвестиционни проекти, съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ.

"За нас е изключително важно да поддържаме партньорски и прозрачни отношения с бизнеса. Ние сме доставчик на жизненоважна услуга и осъзнаваме своя ангажимент пред обществото и икономиката на страната. Готови сме да търсим решения за всеки казус в рамките на нашите компетенции", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Оптимизирането на процедурите е от изключително значение за строителните фирми, защото това ще позволи по-бърза реализация на инвестиционните проекти на строителните предприемачи в труден за тях период”, заяви Светослав Глосов, председател на КСБ.

Подобряването на комуникацията с деловите среди е сред приоритетите в политиката на ЧЕЗ от началото на годината. През юни мениджъри и експерти на компаниите от групата на ЧЕЗ разговаряха с над 250 бизнесмени от различни райони на Западна България. 

Коментари: 0