Цветан Цветанов: Подслушват ме

Няма записи на среща Борисов-Първанов-Петков, заяви бившият вътрешен министър

84 ~ 1 мин. четене

„Подслушват ме – до скоро със сигурност, мисля, че и в момента”. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при гостуването си във „Всяка неделя”. „Винаги съм използвал един телефонен номер. Нямам никакви притеснения, защото когато говоря по телефона, аз не говоря за престъпления”, добави депутатът от опозицията.

„От това,което излезе в публичното пространство след сезирането на прокуратурата, е ясно, че няма записи на среща Борисов-Първанов-Петков”, подчерта Цветанов и допълни: „Къде са компетентните органи да установят има или няма записи?”

На въпрос на водещия дали се съмнява в МВР, Цветанов беше категоричен: „Аз знам, че в момента МВР изготвя опорни точки на Българската социалистическа партия. То беше факт от това, което излезе в публичното пространство."

Той допълни, че „секторът за сигурност ще бъде използван много умело в интерпретирането и внушенията, които ще се правят в публичното пространство във връзка с предстоящите избори”. Цветанов наблегна на факта, че прокуратурата не се самосезира за начина, по който изтичат компрометиращи материали. „Вървим по някакви публично изнесени факти от представители на съответните институции”, обобщи съмненията си бившият вътрешен министър.

Коментари: 0