Euromonеy отличи SG Експресбанк

Банката получава престижното отличие в Cash Management Non-Financial Survey за втора поредна година

Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Societe Generale Експресбанк е най-добрата българска банка при управлението на парични потоци. Класацията е на Euromonеy, а банката получава престижното отличие в Cash Management Non-Financial Survey за втора поредна година.

Услугите, които Societe Generale Експресбанк предоставя на корпоративни клиенти в областта на управлението на парични потоци, бяха оценявани от представители на водещи международни и български компании в периода май-юни 2013 г.
 
"В продължение на две години Societe Generale Експресбанк получава престижното първо място, изкачвайки се от 3-та позиция през 2010 г., 2-ра през 2011 г. и лидерската позиция през 2012 г. Тази награда е резултат от непрестанните усилия на екипа на Банката да подобрява постоянно качеството на обслужване и да оказва необходимата подкрепа на всеки един корпоративен клиент", коментира Мария Русева, зам.-главен изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк.
 
Ежегодната класация на водещото финансово издание Euromoney включва специалисти, заети в областта на управлението на паричните средства в целия свят. Наградите на Euromoney за най-добри институции в областта на управлението на парични потоци са сред водещите класации в тази област. Анкетираните лица посочват услугите на банките, които използват най-често и ги оценяват. На база получените резултати институциите биват класирани на глобално, регионално и национално ниво. Тази година проучването регистрира 18% ръст на анкетираните лица, а общия брой участници в проучването възлиза на 24 442.


Коментари: 0