FIBank с отличие за любима марка

Трезорът печели наградата за втора поредна година

6564 ~ 1 мин. четене

Fibank (Първа инвестиционна банка) за втора поредна година спечели първото място в категория „Финансови институции“ на годишната класация „Моите любими марки”, организирана от списание „Business Lady”, изпреварвайки със солидна преднина конкурентите си. Досега никой друг от победителите в тази категория не е получавал призванието в две последователни години.

За разлика от други класации, "Моите любимите марки" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания. По този начин конкурсът представя не експертното, а потребителското мнение за любимите марки в България.

През последните две години Fibank (Първа инвестиционна банка) е банката, която е привлякла най-много депозити от домакинствата и фирмите в страната и е върнала най-голяма част от тези пари в българската икономика.

Конкурсът „Моите любими марки“ се организира за четвърта поредна година.Той отразява очакванията на потребителите и ефективността на предлаганите продукти и услуги.

Подкрепи Economic.bg