Клиентите на Летище София могат вече да пътуват пряко до Белград

Новата услуга, която предлага аеропортът, се осъществява съвместно с националния превозвач на Сърбия „”Еър Сърбия”

264 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Клиентите на Летище София ще могат да пътуват вече с преки полети до Белград. Новата услуга, която предлага аеропортът на своите клиенти, се осъществява съвместно с националния превозвач на Сърбия „”Еър Сърбия”, който от 30 март 2014 г., ще извършва ежедневни полети по линията Белград – София.

Пускането на новата пряка линия ще е съпроводено с предлагане на промоционални услуги, като засега се предвижда двупосочният билет Белград – София да бъде на цена от 149 евро. Благодарение на тази услуга клиентите на Летище София ЕАД ще могат за по-кратко време да достигат до белградското летище „Никола Тесла”, с което ще избягват досегашната практика на прекачване.

Самолетите, с които ще оперира сръбската авиокомпания и които ще обслужват линията Белград – София, са производство на френско-италианския консорциум ART 72. Машините са с капацитет 78 седящи места и с екипаж от двама пилоти.

От „Никола Тесла” в Белград клиентите на авиокомпанията ще могат да се прекачват на полети до Париж, Амстердам, Прага, Рим, Милано, Копенхаген, Стокхолм, Дюселдорф, Берлин, Цюрих, Брюксел и Москва. 

Коментари: 0