„Мултирама“ спря да работи в България

На сайта на компанията е упоменато, че рекламации ще се приемат до 27 ноември

Веригата магазини за компютърна техника "Мултирама" спря да работи в България. Това показва съобщение на сайта на компанията, което гласи: "Магазини "Мултирама" прекратяват дейността си. Моля да ни извините за причиненото неудобство".

От там уточняват при нужда от подаване на рекламация за продукт в гаранция, клиентите могат да предявят претенциите си до 27 ноември 2012 г., вторник в централния сервиз на дружеството в София на ул. Индустриална 11, Василев Бизнес сити. При рекламация са необходими гаранция, документ за покупка (фактура, касова бележка), описание на дефекта.

Гръцката верига "Мултирама" е на българския пазар от 2005 г. като част от едноименната компания майка, създадена от милиардера Панос Германос. През всичките си години на нашия пазар обаче дружеството работи на загуба, макар и приходите да растяха.

С настъпването на финансовата криза, която свива потреблението "Мултирама" продължава да отваря магазини и в провинцията, където потреблението е още по-свито от столицата. Хвърлят се огромни пари в реклама и развитие на бранда, но резултатите от кампаниите остават противоречиви.

Коментари: 0