"Непобедимите 3" блокират магистрала "Хемус"

Движението в посока Варна ще се извършва в изпреварващата лента, а в посока София - в аварийната и в активната ленти

152 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Част от холивудската продукция "Непобедимите 3" ще се снима днес на магистрала "Хемус". Екшънът на живо ще могат да гледат преминаващите в участъка между виадукта “Бебреш“ и тунела "Топли дол". Периодът на снимачната дейност ще бъде от 8 до 19 часа , пише вестник "Стандарт".

След като втората хитова част на екшън поредицата бе снимана у нас, екипът отново избира България за своя снимачна локация. За заснемането на третата част на българска земя пристигнаха актьорите Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и още куп холивудски знаменитости.

Шофьорите трябва да преминават с повишено внимание заради пукотевиците и каскадите. Снимките на третата серия ще отбият движението и то ще е двупосочно само в лявото платно на моста и лявата тръба на тунела, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Движението в посока Варна ще се извършва в изпреварващата лента, а движението в посока София ще се извършва в аварийната и в активната ленти. На мястото ще бъде поставена необходимата сигнализация. Въпреки това, шофьорите трябва да се движат с повишено внимание, предупреждават от АПИ.

Подкрепи Economic.bg