Нови цветове и визии за косата от "Л`Ореал"

Компанията съчетава традиция и иновация в едно с колекцията "Разкош" пролет/лято 2012

-: CLEANED :-

Този сезон лидерът в козметичната грижа за косата L’Oreal Professionnel черпи вдъхновение от традиционното парижко изкуство на ръчно изработената дантела. Така брандът извежда на преден план творчеството и магията на занаятите, която фризьорите споделят с нас, давайки възможност на всяка жена да се превърне в изискана дама.

Новата колекция на L’Oreal Professionnel и визиите, онагледяващи богатството от цветове, отново са плод на съвместните усилия на фризьори, фотографи и модели. Колекцията “Разкош” е едно жадувано завръщане към ръчно изработения детайл и персонализирания подход към всяка жена, отличаващ френския дизайн по времето на модни икони като Коко Шанел, Кристиан Диор и Пиер Карден. Така с помощта на продуктите на L’Oreal Professionnel косата се превръща в копринена тъкан, която фризьорът може да багри и оформя според своето творческо вдъхновение.

 

Колекция “Разкош” не се ограничава единствено с класическото френско влияние от златния период на европейския дизайн. L’Oreal Professionnel хвърля поглед и към съвременния английски стил, чиято висша мода е богата на бродерия, със сложна и педантична геометрия. Съвременната жена е стилна богиня, която умее да впечатлява с плисета и драперии, а нейни модни икони са иновативни марки като “Марк Джейкъбс”, “Сара Бъртън”, “Аликзандър Маккуин”.

 

Гримът на жената от новата колекция на L’Oreal Professionnel е женствен и изящен,  на почит са златото, среброто, извитите мигли. В косите пък се завръщат диадемите, перлите, цветята, всякакъв тип женствени аксесоари. Плитката и кокът отново са на върха на тенденциите. Цветът е богат, наситен и блестящ.

 

Един от най-изявените творци в областта на фризьорското изкуство, сътрудници на L’Oreal Professionnel, е Одил Жилбер, единствената жена фризьор с титла “Кавалер на изкуствата и прозата”. Фантастичните творения на Жилбер я превръщат в звезда от бекстейджа на дизайнери като Жан-Пол Готие и Карл Лагерфелд. Нейната палитра през този сезон е изцяло в съзвучие с колекция “Разкош”  - през богатите нюанси на русото, елегантните оттенъци на кестенявото и стилно-екстравагантния винен цвят. В косите има много блясък, а боята може както да покрие плътно естествената коса, така и да бъде наложена тон върху тон за повече настроение и допълнителен обем. Основното оръжие на фризьорите за промяна в цвета остава INOA - боята за коса на бъдещето, нежна революция без амоняк. INOA е синоним на невиждан комфорт за скалпа, оптимална толерантност към косъма, неограничени цветови възможности и велокилепен блясък.

И тъй като през пролетта и лятото на почит е структурираната прическа, която се оформя с кичури, обагрени в цвят, различен от основния, L’Oreal Professionnel лансира за всички свои клиенти новата боя DIA – двойна технология за оцветяване тон върху тон. Ефектът са дълготрайни и чисти оттенъци, блестяща и сияйна коса, усещане за мекота и изразителност.

 

Трите визии на L’Oreal Professionnel през този сезон обхващат трите основни дължини и бележат ключовия за колекцията стайлинг - ръчно изработено цвете в косите, плитката като аксесоар към прическата и екстравагантното допълване под формата на кичури, съживяващи винаги актуалното средно и късо каре. Цветовете на пролетта и лятото са изпълнени с радостно очакване и предизвикателство - русо, златисто, кестеняво, жизнено червено и винено, което достига до синьо. Интерпретациите в цветовата гама могат да бъдат безкрайни, според творческото вдъхновение на фризьора.

 

Визията с дългата руса коса е почит към романтиката и класиката в естетиката на фризьорското изкуство. Цветът е наложен тон върху тон, с изсветляване към краищата. Едрите къдрици и вълнистите коси са изключително актуални през този сезон и загатват възможностите, които дава дължината под раменете. Цветето, изработено от коса, е естествен завършек на женствената визия. Мекотата и блясъкът се дължат на Mythic Oil - един от най-удивителните продукти на L’Oreal Professionnel, който подхранва косата, прави я по-мека, блестяща и лесна за разресване. Зластистият флакон довява аромата на нежен лукс, който ни пренася в света на мистиката и Ориента.

 

Кестенявата коса с червникави оттенъци представя нов поглед към добре структурираното каре със средна дължина, което е разчупено от плитка - артистично допълнение, изразяващо почит към изкуството на коафьора и ръчно изработения детайл. Цветовете отново са преливащи, тон върху тон за още повече обем. Косата е етажирана, цялостната визия е женствена и артистична. Нежната грижа за гладкостта, формата и внимателно положения цвят е по-актуална отвсякога. INFINIUM фиксиращ лак е начинът това удивително произведение на изкуството на коафьора да се запази дълго, след като излезем от фризьорския салон. INFINIUM не слепва косата, не оставя следи, придава оптимален блясък и защитава от влагата. 

 

Третата визия свързва традиция и модерност в късото каре. Разноцветните кичури са поредният акцент от новите тенденции на  L’Oreal Professionnel за сезона. Цветовете са отчетливи и същевременно в хармония помежду си, преливането тон върху тон е спазено и в краищата на косата. Лицето е обрамчено от етажирани кичури във винено и синьо, които вдъхват нов живот на тъмнокестенявото. Така колекцията дава нов тип настроение на класическата брюнетка. Задържането на обема е ключов елемент за постигането на естетическия ефект на визията. Tecni.Art Volume Lift е пяна за обем в корените и леките дължини, която се нанася изключително лесно, а резултатът е забележителен и дълготраен.

 

 

 

 

 

 

-: CLEANED :-

Коментари: 0