Старите модели iPhone ще се разменят за нови

Предлагайки пари за по-старите смартфони, главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук се опитва да примами потребителите да започнат да използват най-новите модели

344 ~ 1 мин. четене

Производителят на популярните смартфони iPhone - американската технологична корпорация Apple Inc е започнала подмяна на старите модели на телефона с последната му версия iPhone 5. Програмата за смяна, която стартира в магазините още този месец, дава възможност на потребителите да получат новия iPhone 5 и да върнат по-старите модели, съобщи Bloomberg, позовавайки се на свои източници.

За стартиране на програмата за обмена на смартфони Apple ще си партнира с дистрибутора на мобилни телефони Brightstar Corp.

Brightstar ще движи подмяната на устройствата за операторите AT&T Inc и T-Mobile US Inc. Предвижда се влизането в контакт и с други мобилни оператори и производителите на различни устройства заради силното търсене на обновените iPhone 4S и 4Ss на развиващите се пазари.

Предлагайки пари за по-старите смартфони, главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук се опитва да примами потребителите да започнат да използват най-новите модели. Тази стъпка е част от усилията на компанията да се върне отново към ръст на продажбите.

Коментари: 0