Светльо Витков: Това е само началото

Според лидера на партия "Глас народен" сме свидетели на убийството на големите партии

236 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Това е само началото. Ние продължаваме. Това каза лидерът на политическа партия "Глас народен" Светльо Витков. "В момента се забавляваме, защото не знаем какво става", каза още той.

Витков се възмути на предварителните резултати, които по завоалиран начин цял ден се изнасяха от медиите. "На какво основание ни даваха само 0.5% или 0.9%", попита реторично музикантът. "На базата на какво се контролира съзнанието на хората за вота", продължава той.

Според него сме свидетели на убийството на големите партии. "Една организация се прави във времето и с пари. Едни големи мастодонти като БСП, ГЕРБ, ДПС са партии от много години. Имат много ресурси. Има стройна и твърда организация с финанси. Това не може да се бори без помощта на медиите", категоричен е Витков.

Лидерът на партия "Глас народен" влезе в НДК "въоръжен" с малка лопатка. Той призна, че на президентските избори социолозите са обявили на екзит пола 0.2%, а после са станали 1.6%. "Сега ни дават 1.3%, пък ще видим какво ще стане", допълни Хиподила.

Подкрепи Economic.bg