Топ 7 приложения за iPhone, които ни пренасят в бъдещето

Добрите апликации са в основата на успеха на смартфона на Apple

1436 ~ 2 мин. четене
Автор: Атанас Христов

Множеството приложения и апликации с различни финкции са идеалният начин всеки да разбере ползата от мобилните устройства. Платформите обаче трябва да са качествени, или рискуват да останат недооценени от потребителите.

Точно тук се корени и част от успеха на iPhone на Apple. Онлайн магазинът на производителя на смартфона - App Store е препълнен с опции за всяка нужда или дейност от ежедневието ни.

Business Insider подреди 7 приложения, с които ще имате усещането, че живеете в бъдещето. Ето ги и тях:

 

1. Anatomy 4D

Anatomy 4D e безплатно приложение с добавена реалност, с което потребителите може по-лесно да взаимодействат с комплексна информация, свързана с човешкото тяло. Приложението е идеално за студенти, лекари, или за тези, които искат да знаят повече за човешкото тяло.

 

2. Vio

Vio е нова апликация за музика, която превръща вашия глас в инструмент. Дори и да не може да пеете добре, Vio има технология за корекция, благодарение на която всеки може да създава уникални звуци. Цената на приложението е 2.99 долара.

 

3. Spyglass

Това е високотехнологичен визьор, на който има поставен компас, жирокомпас, карти, GPS, и още полезни инструменти. Цялата тази информация може да я имате на дисплея на вашия iPhone срещу 3.99 долара.

 

4. Cycloramic

С помощта на Cycloramic можете да правите 360 градусови панорамни снимки с iPhone без да държите телефона в ръка. Цената за това удоволствие е едва 0.99 долара.

 

5. Action Movie FX

С приложението всеки притежател на iOS устройство - iPhone или iPad, може да добавя уникални експлозии, чудовища и други ефекти към своите видеоклипове и снимки. Приложението е безплатно.

 

6. Haiku Deck

Това е безплатно приложение за таблета на Apple iPad. С Haiku Deck създаването на страхотни презентации е лесна задача. Приложението предлага огромен избор на теми, оформления, филтри и снимки.

 

7. SnapShop Showroom

Безплатно приложение, което помага да подредите дома си лесно и без излишни главоболия. Апликацията поддържа огромен каталог на мебели от популярни магазини като IKEA, Crate&Barrel, CB2, Horchow и Pier.

Подкрепи Economic.bg