Toyota пуска вграден Wi-Fi в новите си автомобили

България в първият пазар на Toyota, който въвежда интернет в автомобилите на марката

3701 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Автомобилната компания Toyota пуска вграден Wi-Fi във всеки нов автомобил в България, съобщи официалният вносител на марката у нас. България в първият пазар на Toyota, който въвежда интернет в автомобилите на марката. Компанията  ще оборудва новите си попълнения с вграден 3G/Wi-Fi интернет приемник, който едновременно приема високоскоростен  3G мобилен интернет  чрез SIM карта и го разпръсква чрез купето на автомобила.

Приемникът се активира при стартиране на автомобила. Той подлежи на настройки на име и парола за достъп, както всеки домашен рутер. Приемникът може да издържа на температури от -20 до +65 градуса. От българския офис на авто-производителя увериха, че дори и при висока скорост, сигналът е добър.

Интернет връзката може да се използва едновременно от 3 устройства – мобилни телефони, таблети или лаптопи. Интернетът позволява и слушане на музика онлайн през високоговорителите на автомобила, както и гледане на филм. Системата може да се използва и за навигация чрез смартфон или таблет с GPS.

Подкрепи Economic.bg