Vivacom раздава безплатни почивки в Албена

Лоялните клиенти на телекома могат да получат и отстъпки за гориво

244 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Най-младият телеком на българския пазар - Vivacom ще подари безплатни почивки в курорта "Албена" на свои лоялни клиенти. Мобилният оператори предвижда да раздаде и отстъпки за гориво през юни, съобщиха от компанията.

Vivacom планира да раздаде 21 5-дневни All Inclusive почивки за двама в черноморския курорт, като за да участват в разпределението на ваканциите, клиентите на оператора трябва да регистрират номера на своята валидна VivaClub карта, която ги идентифицира като лоялни потребители на телекома.

Регистрацията трябва да се направи на сайта на оператора, не по-късно от 10 юли. Късметлиите ще бъдат определени чрез томбола.

Заради по-масовото използване на лични автомобили през летния сезон, през целия юли картата VivaClub ще осигурява на своите притежатели и до 7 ст. отстъпка за всеки литър гориво при зареждане на бензиностанциите на веригата "Петрол". Отстъпките варират в зависимост от нивото на лоялната карта и са между 5 и 7 ст. на литър заредено светло гориво и между 4 и 6 ст. за газ пропан бутан.

Подкрепи Economic.bg