Ако ще купувате iPhone XS - един цвят си заслужава най-много

Вижте кой от предлаганите и защо

Ако ще купувате iPhone XS - един цвят си заслужава най-много

Снимка: кадър Youtube

И така че, решилите сте да си купите новия iPhone XS. Въпреки високата цена, това е най-актуалният модел на Apple. Следва друга трудна част: кой цвят да изберете?

Смартфонът се предлага в три цвята - черен, бял и златен.

Холис Джонсън, автор в "Бизнесинсайдър", използва златен iPhone XS Max през последната седмица и сега препоръчва на всички, решили да си купят най-актуалния модел на американския технологичен гигант: купете си телефона в златно.

Преди това авторът е имал iPhone X в черно, а в миналото - и модели на Apple в бяло. Това са същите нюанси като на тазгодишния iPhone XS и са красиви телефони, казва Холис Джонсън. 
Но златото е специално.

Краищата от неръждаема стомана на телефона не са евтино изглеждащо жълто злато. Те са дълбоко, бронзово злато, което изглежда скъпо и рядко. Това е цвят, който никога преди не съм виждал на iPhone, разказва той.Гърбът на телефона е не по-малко впечатляващ. Той блести в розово перлено злато, което има леко огледално покритие - можете да проверите отражението си в него.

Цветът не е точно жълто злато, а не е и точно розово злато, а някъде по средата. Златистият цвят не е крещящ, нито евтино изглеждащ. Не е и предимно женствен или явно мъжествен. Той е просто ... луксозен.

Тези, които могат да видят устройството на живо, преди да го купят, ще се убедят на място в магазина, смята Джонсън.

И макар черното да е стилно, а бялото - изкушаващо, когато става дума за iPhone XS - купете златен, Няма да съжалявате, категоричен е журналистът.
Коментари: 0