Алтънбаш – най-сигурната марка

В световен план целим да достигнем 1000 концептуални магазина

Алтънбаш – най-сигурната марка
3764 ~ 1 мин. четене
С повече от 60-годишния опит  и международните инвестиции, които правим, ние всяка година увеличаваме приноса си в икономиката на света.

Най-важните показатели на нашия успех са наградите, които получаваме, огромният дял на износ и безбройните инвестиции, които имаме по цял свят. Ние, като лидери в тази индустрия, поехме и управлението на сдружението на борсовите канали и сдружението на износителите на благородни метали и мините. Приехме кризисните периоди като нови възможности и се развихме още повече и продължaваме нашия път. Винаги на първо място за нас е удовлетвореността на нашите почитатели - клиентите. Неслучайно Алтънбаш е избрана за „най-сигурната марка“.


Определихме целите си до 2023 г., като в световен план целим да достигнем 1000 концептуални магазина и да сме  водеща компания в износа на бижута. Алтънбаш е част от световната конфедерация за бижута.

През 2017 г. Алтънбаш стартира нова програма с измерване, промяна и постоянен механизъм за успех до 2020 г. Създадохме 10 съвместни представителства с най-добрите златари в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Благоевград и Сандански. Имаме пълно покритие на пазара в България и с гордост продължаваме дейността си.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.

Подкрепи Economic.bg