Ариана Гранде прекъсва турнето си

Следващият й концерт трябваше да се състои в Лондон на 25 май

Ариана Гранде прекъсва турнето си
10746 ~ 1 мин. четене
Американската певица Ариана Гранде взе решение да прекъсне турнето си, след атаката, станала извън залата след нейн концерт в Манчестър, при която загинаха 22 души, но броят на жертвите продължава да расте.

Изданието TMZ пише, че певицата не може да дойде на себе си, след като е разбрала колко хора са загинали при взрива. Зрителите на концерта са били предимно млади хора и тийнейджъри. 

Американската певица коментира в профила си в социалните мрежи, че е сломена. "От дъното на сърцето си толкова съжалявам. Нямам думи...", написа тя. 


Турнето на американската певица трябваше да продължи в Лондон на 25 и 26 май. По всяка вероятност концертите няма да се състоят, заради застрашената безопасност и психологическото състояние на певицата. До края на турнето си Ариана Гранде трябваше да изнесе концерти в Белгия, Полша, Германия, Швейцария, Франция и още няколко страни. Графикът й бе запълнен до септември. 

Припомняме, че малко преди 00:30 часа българско време в британския град Манчестър е избухнал взрив по време на изнасянето на хората след концерт на Ариана Гранде. Властите обявиха атаката за терористична. Мъж, заснет на мястото на трагедията, може да е вероятният извършител. 
Подкрепи Economic.bg