Благотворителна конференция за ИТ бизнеса в България

Всички средства, събрани от продадените билети, ще бъдат дарени за лечението на Любомир Еленков

Благотворителна конференция за ИТ бизнеса в България
224 ~ 2 мин. четене

Еднодневна благотворителна конференция BizzIT ще се проведе на 23.01.2016 г. от 10:00 в зала 3 на НДК, тя се организира от Webrika и Startup Masters. Целта и е да запознае публиката с IT бизнес сектора в България и да даде възможност на хората да се запознаят с едни от най-успелите и интересни хора от сцената през последните години, а също и да чуят формулите им за успех.

От BizzIT вярват, че положителната промяна е в нашите собствени ръце и затова сегашният формат се организира изцяло с благотворителна цел. Всички средства, събрани от продадените билети, ще бъдат дарени за лечението на Любомир Еленков – момче, загубило по нелеп начин родителите си, което в последствие заболява от детска церебрална парализа. Economic.bg също подкрепя инициативата им и спомага за популяризацията й.

Присъстващите на конференцията ще се срещнат с ръководители и представители на големи IT компании, организатори на StartUp конференции, както и млади предприемачи и IT специалисти, които ще споделят знанията и опита си в тази сфера.

Лекторите са едни от най–изявените професионалисти и успели хора в българския IT бизнес, а темите, които са подготвили, обхващат едни от най-важните му аспекти.

Тяхната цел е да информират и мотивират както хората, които тепърва навлизат в тази сфера, така и тези, които вече вървят по стъпките на своята IT кариера, независимо дали като експерти или като основатели на нов бизнес.

България се утвърждава като една от най-атрактивните IT и StartUp дестинации в света и чрез BizzIT те искат да покажат това на аудиторията, представяйки някои от хората, стоящи зад този процес.

Подкрепи Economic.bg