Пускат суитшърт с качулка за сън

Hypnos Hoodie ще се продава за $49

Пускат суитшърт с качулка за сън
3743 ~ 1 мин. четене
Иновативен суитшърт предлага възможност за пълноценна почивка. Продуктът Hypnos е с вградена в качулката възглавница, която може да се използва практически навсякъде и по всяко време - както по време на път, така и в обедната почивка, докато чакате, или просто да си полегнете.

Дрехата не се различава по нищо от съвсем обикновен суитшърт. Когато решите да се възползвате от иновативната екстра, трябва да увеличите обема на качулката. Възглавницата се надува само за 3 секунди чрез въздушен клапан, разположен близо до шията. За същото време можете да премахнете въздуха, или ако вече не ви е нужен продуктът, лесно може да се свали.

За направата на допълнението са използвани висококачествени материали, с подходяща извита форма, обхващайки главата напълно. Изключителната гъвкавост дава възможност на всеки лесно да променя желаната позицията спрямо чувството за комфорт.

Спортната дреха се предлага в различни цветове, както за мъже, така и за жени. А освен продукта, създателите предлагат и удобно яке, като в предлаганите размери е помислено и за подрастващите. От компанията производител споделят, че стремежът им е да осигурят комфорт на всеки един от своите клиенти.

Очакванията са Hypnos Hoodie да бъде пуснат на пазара през месец март с цени от $49. Към този момент проектът набира средства в специализирания сайт Кикстартър.
Подкрепи Economic.bg