Борисов: Призовавам да се направи ревизия на цялото ни управление

Бившият премиер призова своя наследник веднага да дава нарушенията на прокуратурата

Борисов: Призовавам да се направи ревизия на цялото ни управление
Георги Желязков Автор: Георги Желязков
Призовавам ви да направите ревизия и да разровите всички министерства, за да се спрат всички спекулации. Това каза бившият премиер Бойко Борисов по време на церемонията по предаването на властта на служебния кабинет.

„Ако има нещо, което Ви притеснява, не само го осветявайте, но и го давайте директно на прокуратурата“, призова вече оттеглилият се министър-председател.

Служебният премиер Огнян Герджиков беше категоричен, че това ще бъде направено. „Вие поискахте да се направи сериозна ревизия, а аз не смятам да Ви скършвам хатъра. Ще го направим с надеждата, че няма да излязат много лоши неща. Но ако излезе, сме длъжни да направим така, както повеляват законите на страната“, каза Герджиков.

Борисов призова своя наследник да направи честни избори. „Направете изборите така, както ние направихме президентските. Никой не се оплака, че има някаква манипулация. Дори президентът Радев“, каза Бойко Борисов.

„За мен е чест, г-н Борисов, да приема от вас този висок пост, защото вие сте най-дългогодишният премиер в най-новата ни история. Ние оценяваме високо това, което сте направили и ще надграждаме“, завърши Герджиков.
Коментари: 0