Дебют за дълго чакания Land Rover Defender

Машината ще се продава почти по целия свят

Дебют за дълго чакания Land Rover Defender
Това е новият Land Rover Defender. Емблематичният SUV специално проектиран за 21-ви век – интелигентен, готов за всякакви приключения и осигуряващ безопасност за вас и вашето семейство. Новият Defender е проектиран в същността си да служи на приключенците, любопитните умове, за хората, които ценят обществото и се стремят към велики дела.

Силует, който е невъзможно да бъде объркан, а в същото време е изцяло обновен. Изглежда як и е як, като в същото време е инженерно изработен да вълнува. Defender притежава всеизвестно име, безкрайни възможности и мигновено разпознаваем дизайн, а и може да бъде персонализиран да отговаря на нуждите на собственика си.

С помощта на пионерски иновации, вече десетилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на откриватели, изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по света.  Доказал се в най-тежките условия на планетата, новият Defender е единствения модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности на функционалната серия Discovery.  Новият Defender стартира с дълга база 110, след което излиза къса база 90 и най-накрая през 2020 ще се разпространят и практичните пътнически модели.

Създаден с уважение към оригинала и желание да бъде най-проходимият 4х4, новият Defender предоставя ненадминати способности, непоклатими здравина и качество, както и подобрена технология за офроуд. Новият Defender ще е символът на свободата и приключенията през 21-ви век, като в същото време остава верен на традицията и 71-годишното наследство на Land Rover.Мигновено разпознаваемият силует на Defender е новата представа на дизайнерите, надграждаща така познатия ни класически модел. Най-емблематичните особености като алпийските прозорци в тавана и резервната гума отзад са били запазени, а от своя страна стойката е по-повдигната.  

Гари МакГовърн, Главен директор на дизайна, Land Rover, споделя: „Новият Defender уважава миналото си, но не се определя от него. Това е новият Defender за новата епоха. Характерната му визия е подчертана чрез запомнящия се силует и оптималните пропорции, които го правят силно желан и сериозно подготвен за всякакви ситуации. Визуално пленяващ всъдеход, който гордо носи уникалните черти на дизайна си и инженерната си почтеност.“

Същността на оригиналния Defender е в основата на изцяло новия модел, като в купето са на фокус структурни елементи и фиксации, които обикновено са скрити от гледката, а целта е да има акцент върху простора и практичността. Иновативните функции включват скоростен лост, монтиран на таблото, опционална трета седалка отпред, която се превръща в подлакътник и напомня за първите Land Rover автомобили. В резултат на това, Defender 110 предлага пет, шест или 5+2 места и товарно място зад втория ред седалки до 1,075 литра и 2,380 литра, когато втория ред е сгънат. Defender 90 ще може да превозва шест пътника, като компактният SUV ще бъде с дължината на семеен хечбек.

Удобните за потребителя функции притежават практични щрихи и модерни технологични иновации. Устойчивите гумирани стелки са много удобни за ежедневните приключения и запомнящите се експедиции и могат да се изчистят лесно с четка. Опционално може да получите мек таван, който да открие страхотните гледки и да развее косите ви. Пътниците на  втория ред могат да получат страхотно сафари преживяване като се изправят изцяло и почувстват природата около тях в спряло положение.  
Коментари: 0