Facebook тихомълком пусна ново приложение – за двойки

Приложението Tuned идва в интересен момент двойки, които не живеят заедно

Facebook тихомълком пусна ново приложение – за двойки

Снимка: Unsplash

2234 ~ 1 мин. четене
Facebook тихомълком пусна ново експериментално приложение, съобщава TechCrunch. То се казва Tuned и е специално предназначено за двойки. Идеята е да даде възможност за размяна на мултимедийни съобщения и да помогне за подобряване на виртуалната комуникация. 

Засега то е достъпно за изтегляне в САЩ и Канда. Разработено е от екипа на Facebook за нови експериментални продукти NPE, което подсказва и несигурното му бъдеще. 

Приложението се появява в интересен за двойките момент. Някои се радват (или пък вече не чак толкова) на интензивния контакт помежду си във време на масова карантина и социална изолация. Други обаче не живеят заедно и коронавирусната ситуация е истинско изпитание за тях. 

Tuned позволява не просто размяна на обикновени съобщения, а мултимедийни такива, включително персонализирани стикери. 


Потребителите също могат да интегрират приложението със Spotify, за да споделят песни или да използват специални инструменти, за да споделят с другия как се чувстват или какво правят. 

Компанията определя приложението в стилистиката на нещо като виртуален лексикон. 

Tuned обаче не е интегрирано с платформата за запознанства на компанията – Facebook Dating. Всъщност най-интересното за приложението е очевидната липса на връзка с Facebook. 

Подкрепи Economic.bg