Индустриалците са на първа линия, спасявайки икономиката

Най-голямата задача пред работодателите е да запазят работните места и да положат усилия българската икономика да устои на изпитанията

Боян Томов, издател на сп. „Икономика“:

Индустриалците са на първа линия, спасявайки икономиката

Снимка: сп. Икономика

Особена е тази вечер в 30-годишната история на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“. В предишните 29 години залите, в които церемонията се провеждаше, винаги са били пълни със стотици хора, които са идвали с очакването да видят кои ще бъдат отличени. За съжаление, в безпрецедентните условия на пандемичната криза залата този път е празна. Но ние продължаваме да работим.

Това каза Боян Томов, изпълнителен директор на „Медия Икономика България“, издател на списание „Икономика“ и организатор на конкурса.

„Поздравявам всички индустриалци, всички членове на КРИБ, всички читатели на сп. „Икономика“ и на Икономическия портал economic.bg за това, че са верни на себе си, на своите служители, клиенти и приятели. Индустриалците в България също са на първа линия и дават своя принос, за да спасим икономиката на България. Най-голямата задача пред тях е да запазят работните места и да продължат с усилията за изграждане на силна икономика и на силна държава, защото без бизнеса никоя държава не може да функционира и не може да се развива“, каза Томов.

Той благодари на всички работодатели и на най-голямата работодателска организация КРИБ за партньорството през годините. „Работодателите са силни хора и историята го е доказала. Пожелавам на всички здраве и сила, за да продължаваме да работим ръка за ръка за устойчива и просперираща икономика на нашата държава“, завърши той.

Коментари: 0