IT компания търси ученици за стаж през лятото

Те трябва да учат или да имат интереси в ИТ сферата

IT компания търси ученици за стаж през лятото

Снимка: Pixabay

2885 ~ 1 мин. четене

Системният интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи – „Перси“ ООД търси ученици за стаж през лятото. Те трябва да учат или да имат интереси в ИТ сферата. В рамките на стажа учениците ще натрупат професионален опит и знания в работните процеси на компанията. Всяка година компанията взима на стаж 4-5 деца от професионалните училища, които подготвя за бъдещи специалисти.

„Радваме се да приветстваме младите колеги като част от екипа и вярваме, че добрите практики, с които имат възможност да се запознаят, ще бъдат успешна основа за бъдещата им професионална реализация“, каза Александър Соломахин, CIO на компанията. Според него част от плановете за развитие на компанията, е именно инвестицията в млади таланти от техническите области, които да се превърнат в нейното бъдеще.

Компанията „Перси“ има собствен бранд за компютърни и сървърни конфигурации „STINGER” с 36 месеца гаранция. Те са проектирани за постигане на изключителна производителност с оптимизиране на натоварването и хардуерно подобрена сигурност. 

Фирмата присъства на пазара повече от 29 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2015, ISO 27000, ISO 14000, AQAP за качество по стандартите на NATO - стандарти, гарантиращи отлична организация на търговския, производствения и сервизния процес. Компанията е известна с доставките на сървъри, работни станции и дискови масиви на Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), с която работи от 2012 г.

Коментари: 0