Къде няма да има вода в София на 15 февруари

Столична община публикува къде ще спре водоподаването в столицата в четвъртък, 15 февруари

Къде няма да има вода в София на 15 февруари
2006 ~ 2 мин. четене
Столична община публикува къде няма да има вода в София в четвъртък, 15 февруари:

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елемаг", кв. „Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Елемаг" от ул. „Незабравка" до ул. „Жетварка"

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на бул. „Черни връх" , кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Димитър Манчев" от бул. „Черни връх" до ул. „Ген. Иван Колев", ул. „Ген. Иван Колев" № 28, бул. „Черни връх"  № 138, № 140.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Стара планина", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Злетово", по ул. „Стара планина" от ул. „Малкара" до ул. „Злетово".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Мичур", с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Мичур", ул. „Пламък", ул. „Блато", ул. „Емилиян Станев", ул. „Чичовци", ул. „Коста Спасов"

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушите", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Крушите" от ул. „Дивано" до края на улицата

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски", жк. „Илинден" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Найчо Цанов" от ул. „Антон" до бул. „Тодор Александров" и бл. 16, бл. 17, бл. 18, бл. 19
Подкрепи Economic.bg