Къде няма да има вода в София на 25 септември

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде няма да има вода в София на 25 септември
2933 ~ 2 мин. четене
От пресцентъра на Софийска вода съобщават за планирано спиране на водоподаването в столицата във вторник – 25 септември.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Любляна" от ул. „Народен герой" до бул. „Никола Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна" ъгъла с ул. „Загребска ".

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе", вилна зона „Иваняне", вилна зона „Бели брег"се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Иванянско шосе" от ул. „София" до ул. „Стефан Стамболов"по ул. „Стефан Стамболов" от жп прелеза до Завод за минерална вода „Банкя".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иванянско шосе" ъгъла с ул. „Стефан Стамболов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „2-ра", кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 1, ул. 2, ул. 60, ул. 26

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „2" №67.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Половраг", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Половраг" от ул. „Блазна" от №17 до №27, ул. „Караджин" от ул. „Половраг" до №74.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Половраг" ъгъла с ул. „Караджин ".
Подкрепи Economic.bg