Къде няма да има вода в столицата на 10 август

Вижте къде

Къде няма да има вода в столицата на 10 август
От Софийска вода съобщиха за планирано спиране на водоподаването на 10 август (петък).

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бай Михал", жк. „Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Бай Михал", ул. 632, ул. 633,по ул. „Вихрен" от ул. „Ген. Александър В. Суворов" до бул."Братя Бъкстон" 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бай Михал" ъгъла с ул. „Вихрен".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон", Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Братя Миладинови" от ул. „Цар Симеон" до ул."Иларион Макриополски" 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Братя Миладинови".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Красов", кв. „Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Павел Красов" от ул. „Гродно" до бул."Цариградско шосе" и бул. „Цариградско шосе" от №349 до №359 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Красов"№2.
Коментари: 0