Къде ще спира водата в София на 14 март

Причината са планирани ремонти

Къде ще спира водата в София на 14 март

Снимка: Pixabay

1080 ~ 2 мин. четене
На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Лелинска чука", жк. „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Братя Бъкстон", ул. „Ладога", ул. „Лелинска чука", ул. „Иван Йончев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лелинска чука" до бл. 202.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров", кв. „Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Челопечене".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Караджов", кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Никола Караджов".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове  до метростанция „Вардар", жк. „Света Троица" , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: жк. „Илинден" - бул. „Вардар", бул. „Александър Стамболийски" , бул. „Константин Величков" и бул. „Тодор Александров" кв. „Гевгелийски" -  бул. „Вардар" , бул. „Царица Йоанна" и ул. „Богданци".

Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg