Къде ще спира водата в София на 21 март

Ремонти са предвидени в много райони на столицата

Къде ще спира водата в София на 21 март
1440 ~ 3 мин. четене
На 21 март 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Флора", кв. „Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: Жилищен комплекс „Бокар"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 33.

- Във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. „Черни връх", кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Черни връх" от №182 до №190, ул. „Александър Бразицов" №9

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх" №182.

- Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Милин камък", жк. "Лозенец"се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Милин камък" от ул. „Крум Попов" до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък" ъгъла с ул. „Орфей".

- Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Габър" , жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Габър" от ул. „Алдомировска" до ул. „Шумен"ул. „Шумен" от ул. „Габър" до бул. „Ген. Николай Столетов".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Габър" ъгъла с ул. „Шумен".

- Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Георги Парцалев", вилна зона „Габаро Азмата" община „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Георги Парцалев" от ул. „Свети Кирил" до ул. „Лешникова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Парцалев" ъгъла с ул. „Лешникова гора".

- Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Курията",по ул. „Вукова курия" от ул. „Курията" до ул. „Урвич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вукова курия" ъгъла с ул. „Курията ".

- Във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Прибойница", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Прибойница" №4-8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прибойница" №4-8.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg