Къде ще спира водата в София на 26 март 2019 г.

За утре са предвидени редица ремонти на \"Софийска вода\"

Къде ще спира водата в София на 26 март 2019 г.
На 26 март 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул."Патриарх Герман", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
кв. „Димитър Миленков"; 
кв. „Врана Лозен"; 
Жандармерия, резиденция „Врана"; 
стопанство „Врана"; 
кв. „Кремиковци"; 
кв. „Сеславци"; 
с. Яна .

С понижено налягане на водата ще бъдат: кв. „Ботунец" и с. Горни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Яна – пред кметството; кв. „Сеславци" – пред кметството; кв. „Кремиковци" – на центъра.

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул."Велчо Атанасов", жк. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул.  „Кадин връх", 
ул. „Георги Пеячевич" от  ул. „Юндола"  до  ул. „Гълъбец", 
ул. „Велчо Атанасов"  от  ул. „Кадин връх" до ул. „Бричебор", 
ул. „Добромирка",  
ул. „Гълъбец"  от  бул. „Ситняково" до  ул. „Георги Пеячевич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов " ъгъла с ул. „Кадин връх".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дончо Ватах", жк. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Дончо Ватах " от ул. „Макгахан" до ул. „Клисура";
ул. „Клисура" от ул. „Ангел войвода" до ул. „Уошбърн".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дончо Ватах " ъгъла с ул. „Макгахан ".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старата върба", гр. Нови Искър, кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Летец", 
ул. „Иван Вазов", 
ул. „Искърско дефиле", 
ул. „Хаджи Димитър";
района между ул. „Банска" ул. „Зенит" и ул. „Стое Джуров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър" ъгъла с ул. „Банска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0