Къде спират водата в София на 27 февруари

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде спират водата в София на 27 февруари
1036 ~ 1 мин. четене
От пресцентъра на Столична община обявиха планирано спиране на водоподаването на 27 февруари – вторник.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Росен", местност „Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Росен", ул. „Ботко войвода"ул. „Студен кладенец" от ул. „Ботко войвода" до ул. „Клек"ул. „Панчарица", ул. „Бойна слава",  ул. „Клек" , ул. „Юри Буков", ул. „Манол Тодоров", ул. „Булаир"

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Земляне" кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Орчо войвода" от ул. „Босилек" до ул. „Земляне" ул. „Росна" от ул. „Земляне" до ул. „Росна" №21А

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Курията"ул. „Вукова курия" от ул. „Курията" до ул. „Урвич"

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0