Как да се възползваме максимално от Google Cloud Platform?

Предприемачите от средни и големи компании могат да се запознаят с услугата на специално онлайн събитие

Как да се възползваме максимално от Google Cloud Platform?

Снимка: Pixabay

660 ~ 1 мин. четене

Онлайн събитието „Google Cloud for Business“ трябва да е задължително в тазгодишния календар за всички, които искат да научат тайните на облачните технологии. Основната му цел е да подготви компаниите за дигиталната трансформация и да им разкрие света на облачните технологии.

Потребителите, които вече са имали възможност да работят с различни PaaS и IaaS решения, също ще се запознаят с доста интересно съдържание.

Събитието което ще се проведе на 14 април 2021 г., е фокусирано основно върху услугата Google Cloud Platform. То е насочено към предприемачи от средни и големи компании, собственици на бизнес, интересуващи се от облачни решения, както и мениджъри и ръководители на екипи.

На него те могат да научат:

  • Какви са видовете облаци;
  • Кое решение е най-доброто за Вашия бизнес;
  • Дали използването на облака е безопасно за вашата компания. Групата лектори включва специалисти от Fly On The Cloud, които ежедневно внедряват облачни инструменти и помагат при извършването на дигитални трансформации.

Economic.bg e медиен партньор на събитието, а безплатна регистрация и дневния ред за събитието са достъпни на този линк.

Подкрепи Economic.bg