Какво търсиха туристите в Google през 2018 г.

Вижте кои са били най-търсените дестинации от пътешествениците

Какво търсиха туристите в Google през 2018 г.

Снимка: Pixabay

Ежегодно онлайн търсачката Google публикува списъци с най-търсените неща през годината. Компанията направи класация и на най-популярните заявки за търсене от туристите през 2018 г.

През изминалата година туристите най-често са търсили полезна информация за пътувания до Италия. Според специалистите на компанията, лидерското място се дължи на богатата история на страната, известната кухня и, разбира се, виното.

Търсенето на „пътуване до Париж” също беше много популярно сред туристите. Френската столица е едно от най-популярните места в света за туристи от цял ​​свят благодарение на своята романтична атмосфера, културен живот и изискана кухня.

В топ 3 попада и търсенето на „екскурзия до Исландия”. В продължение на много години тази северна страна има репутация на модерна туристическа дестинация И популярността на острова расте всяка година.

Сред топ темите, които туристите са търсили в Google през 2018 г. е и „пътуване до Бахамите”. Тази дестинация гарантира слънце по всяко време на годината.

Топ 5 закрива Ирландия като тя съблазнява пътниците с невероятна природа, модерни барове, исторически облик, дива природа и дружелюбни местни жители.

 

Коментари: 0