Къщата в Хамптънс, където почива семейство Клинтън

Наемът на луксозния имот е 50 000 долара на седмица

Къщата в Хамптънс, където почива семейство Клинтън
4637 ~ 1 мин. четене

Хилари Клинтът, която влезе в надпреварата за президент на САЩ и ще се бори да бъде кандидатът на Демократическата партия, е решила за кратко да се откъсне от кампанията и да се отдаде на почивка в Хамптънс – луксозно курортно селище край океана, в близост до Ню Йорк, любимо на богатите и звездите. Семейството на Хилари и бившия президент Бил Клинтън е избрало за ваканцията си луксозен имот в селцето Амагансет. Наемът на впечатляващата къща на седмица е 50 000 долара.

Бил Клинтън е отседнал в къщата по-рано, докато съпругата му се присъединила чак на 21 август, съобщават щатските медии. Фамилията, заедно с дъщерята Челси, съпругът й Марк Мезвински и малката им наследничка Шарлът, ще изкара двуседмична ваканция, която ще струва 100 000 долара.

Вижте как изглежда дома, в който политическото семейство отдъхва, представен от „Бизнесинсайдър” и имотна агенция Zillow:

Къщата с площ 7500 кв. фута и 6 спални е същата, в която семейството е почивало и миналата година.

Имотът е собственост на Андре и Лоис Насер, съответно колекционер на изкуство и агент по недвижими имоти. Според „Дейли Мейл” семейство Насер са дарители на Републиканската партия – политическите опоненти на Хилари.

Светла и просторна, къщата предлага гледка към океана и частен плаж.

Ето и кухнята, където Хилари може да реши да сготви за близките си.

Трапезарията е достатъчно голяма да събере семейство Клинтън.

Бялото преобладава в обзавеждането и интериора.

Тераса с римски колони гледа към плажа.

Къщата има и голям зелен двор, където малката Шарлът да играе.

Семейство Клинтън може да се възползва и от басейна.

Подкрепи Economic.bg