KFC пуска игрална конзола с вграден нагревател за пилета (видео)

Стойността на продукта все още не е ясна, както и кога ще бъде на пазара

KFC пуска игрална конзола с вграден нагревател за пилета (видео)

Снимка: KFC Gaming/Twitter

5556 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Американската верига за бързо хранене KFC пуска на пазара игрална конзола, която има вграден нагревател за пилешко месо, предава BBC. От компанията заявиха, че устройството е проектирано от Cooler Master, който е един от най-добрите производители на хардуер в света и на него могат да се играят игри от най-високо ниво.

„А междувременно пилешката камера ще поддържа яденето Ви горещо и готово за консумация, докато играете“, споделят от KFC.

Новината за конзолата се появи още през юни тази година и мнозина я определиха като абсурдна. От KFC обаче сега заявяват, че „изпълнихме обещанието, което дадохме преди няколко месеца и не смятаме да спираме дотук“.

Конзолата има специално изградена охладителна система, която използва топлината, произведена от нейните компоненти, за да затопля пилешката камера, поясняват от компанията производител.

„Тази машина е способна да работи с игри от най-висок клас и да поддържа храната ви топла, докато им се наслаждавате“, заявява говорителят на KFC Марк Чийвърс пред BBC.

Към момента от веригата за бързо хранене не казват кога се очаква „KFConsole“ да бъде на пазара и на каква цена ще се продава, но са категорични, че това е „изключителен продукт“.

„Ако Sony или Microsoft искат някакви съвети как да проектират подобна камера за техните продукти, са добре дошли“, казва още Чийвърс

Подкрепи Economic.bg