Коледната реклама на \"Хийтроу\": Любимите мечки отново са тук (видео)

Дорис и Едуард Блеър за поредна година докоснаха милиони души по цял свят

Коледната реклама на \

През последните две години коледните реклами на летище "Хийтроу" са завладяха сърцата на много хора по цял свят благодарение на обичаните от тях герои - Дорис и Едуард Блеър. Тази година плюшените мечки отново са тук и от британското летище ни подаряват още една сърдечно-затопляща празнична история.

Късометражният филм е заснет под звуците на песента на Пол Йънг "Всеки път, когато си отиваш", описва щастливата двойка, която се наслаждава на пенсионирането си във Флорида, преди да се завърне у дома в Обединеното кралство, за да се наслади на британската Коледа.

Клипът започва със спокойния Едуард, който носи слънчеви очила и жълти бански и се маже със слънцезащитен крем. Тогава виждаме скъпата стара Дорис, която украсява коледното дърво, облечена с хавайска риза.

Но нещата се влошават, когато Едуард отваря хладилника и намира само кутия с fast food. Нещата съвсем се провалят, когато елхата, която бедната Дорис прекара толкова дълго време да украсява, пада.

Търсейки отчаяно спасение от ситуацията те решават да говорят с някои роднини от Великобритания по Skype и празникът във Флорида набързо избледнява на фона на гледката на уютната британска Коледа.  

Така мечките решават да изоставят слънчевия климат и да се приберат в къщи за празниците, за да изненадат семейството си.

В един от най-докосващите моменти, които виждаме е целувката на плюшени мечки в самолета и хващането им за ръце на летище „Хийтроу”.

„Любовта на нацията към Дорис и Едуард е голяма, откакто ги срещнахме за пръв път през 2016 г. Ето защо виждаме как мечките се завръщат при семейството си от по-топъл климат, нещо което много от пътниците на „Хийтроу” правят за празничния сезон”, каза Рос Бейкър, главен търговски директор на летището.

Ето и видео към поредната гениална реклама на "Хийтроу" 


Коментари: 0