Компания дава $100 000 на хора, които се разделят с мобилния си телефон за година

Разрешено ще е ползването на други умни устройства

Компания дава $100 000 на хора, които се разделят с мобилния си телефон за година
Можеш ли да се откажеш от смартфона си за една година? Компанията за напитки Vitaminwater иска да разбере и е готова да се раздели със $100 000, ако някой може да се справи с това предизвикателство.

За да се включите в конкурса, трябва да качите публикация в Twitter или Instagram (да, вероятно през смартфон), с хаштаговете #nophoneforayear и #contest и да разкажете какво бихте направили, ако останете без мобилен телефон за година. Крайният срок за включване е 8 януари 2019 г.

Компанията ще избере участници на 22 януари, според правилата на състезанието, и ще им даде мобилен телефон от времето преди 1996 г. За следващата година, ако сте избрани, не можете да използвате никакви смартфони или таблети изобщо, дори тези, принадлежащи на други хора, но можете да използвате лаптопи и настолни компютри. Устройства като Google Home и Amazon Echo също са разрешени за ползване.

Ако можете да изкарате цяла година с ретро мобилен телефон, ще спечелите $100 000. Ако издържите поне шест месеца, ще получите 10 000 долара.

Компанията ще провери дали играете честно. Преди да получи парите, състезателят ще трябва да се подложи на детектор на лъжата.
Коментари: 0