Kомпания стартира панорамни полети над български забележителности

Вижте дестинациите, на които може да се насладите от въздуха

Kомпания стартира панорамни полети над български забележителности
4844 ~ 1 мин. четене

За първи път в България стартира авиационна услуга, която предлага панорамни обиколки над някои от най-красивите български местности, както и чартърни полети до големи градове в България и на Балканите.

Панорамните полетите варират от 25 минути до целодневни турове. 25-минутният тур предлага поглед от високо над околностите на София и забележителности като язовир Искър и Панчарево, а полудневният тур включва полет над най-красивите български езера и планини.


Целодневният тур започва от летище Лесново, лети се на височина от 1700 до 3000 метра с гледки над Панчаревското езеро, София, язовир Искър, Седемте Рилски езера, включва кацане в Белчин с обиколка на туристически забележителности и завършва с трансфер обратно към центъра на София.

Други възможни дестинации са Бургас, Букурещ, Солун и други.

Като комплимент към своите клиенти Jet Ops Europe осигурява безплатен трансфер от центъра на град София до летище Лесново и обратно.


Jet-Ops Europe e основана в България през 2011 и разполага с екип от водещи специалисти в авиационен мениджмънт и чартърните услуги. Компанията е специализиранa в провеждането на разнообразни чартърни полети,панорамни турове и допълнителни услуги  като полети с удължено времетраене, персонализирани чартърни маршрути и гъвкави времеви рамки.  

Подкрепи Economic.bg