Любимите десерти на зодия Стрелец

Те са истински ценители на хубавата и изтънчена кухня

Любимите десерти на зодия Стрелец

В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти на представителите на тази зодия. Представителите на този знак са огнени, много чувствени и често обичат експериментите. Това се отнася и до предпочитанията им в кухнята. 

Смело можем да твърдим, че стрелците са едни от най-големите чревоугодници. За родените под този знак десертът е задължителна част от процеса на хранене. Затова и вкусът им е толкова изискан именно към десертите. 

Ако сте решили да впечатлите Стрелеца с някоя обикновена шоколадова торта или кексче, по-добре се откажете. Той е истински ценител на хубавата и изтънчена кухня. Ето и някой от любимите десерти на представителите на зодия Стрелец, избрани от най-голямата международна компания за доставка на храна foodpanda.


Шоколадово суфле 

Стрелците са изтънчени и избират само най-качествените ястия, именно заради това на челната позиция се нарежда шоколадовият десерт.

Шоколадови трюфели 

За никого не е тайна, че трюфелите са едни от най-фините и изтънчени шоколадови десерти. Ето защо се нарежда и сред любимите на Стрелеца.

Торта Линд 

Торта с фин крем от млечен шоколад, полят върху основа от ароматно Брауни, е перфектният завършек на обяда за огнен знак като Стрелеца.

Шоколадов кекс с орехи 

Шоколадовият кекс е едновременно лесен за приготвяне и в същото време толкова вкусен за хапване.

Домашен шоколадов чийзкейк с боровинки 

Съчетанието на боровинките с шоколада придават леко кисел привкус, което кара Стрелеца да изпадне в екстаз от това шоколадово изкушение.

Шоколадови мъфини 

И последно, но не на последно място, са класическите мъфини, покрити с шоколадова глазура и настъргани кокосови пръчици.

Коментари: 0